Om oss

Familiens behov og ønsker i fokus
Røros og Omland Begravelsesbyrå ønsker å være til best mulig hjelp for de som opplever å miste en av sine kjære, uavhengig av kultur, religion og sosial status. Den lokale kunnskap vi har, gjør at for oss er det viktig at alle skal kunne følge sine egne tradisjoner og ønsker.

Høy kvalitet og moral
Røros og Omland Begravelsesbyrå er medlem av Virke Gravferd, tidligere BFN, Begravelsesbyråenes Forum Norge. Dette forplikter bl.a. høy kvalitet og moral i tjenesten. Våre medarbeidere er også kvalifisert og utdannet gjennom Virke Gravferd sin fagutdannelse.

Hvem er vi og hvor finner dere oss?
Vårt kontor ligger på Røros, Johan Falkbergsets vei 108, og vi betjener og gjennomfører begravelser i hele distriktet fra Tynset til Singsås.
Vi har kontinuerlig døgnvakt og kan derfor alltid nås på telefon 954 50 044. Du vil treffe en av våre tre faste medarbeidere.

Trygghet gjennom hele oppdraget
Pårørende vil gjennom hele oppdraget kun ha en av oss og forholde seg til. Alle er kunnskapsrike og service innstilt til å gjøre det beste i en ofte vanskelig situasjon for familien.

Historikk
Helt siden 1970 har det vært begravelsesbyrå på Røros. Berit og Jens Sevatdal overtok driften etter Svanholm og drev begravelsesbyrået frem til 2009. Dagens byrå ble da startet opp samtidig som vi overtok etter Sevatdal.

Edel-Margrethe Jamt
Edel-Margrethe JamtGravferdskonsulent
Tlf. 908 77 837 Mail: post@roob.no
Frida Buseth Eggen
Frida Buseth EggenGravferdskonsulent
Tlf. 473 81 110 Mail: post@roob.no